Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

  1. Αρχική
  2. Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η Εταιρεία

Η εταιρεία Γιαννακάκης ιδρύθηκε το 1970 από τον Νικόλαο Γιαννακάκη και από τότε δραστηριοποιήθηκε δυναμικά στο χώρο των υλικών επιπλοποιίας. Κρατώντας την εμπειρία 50 ετών, σήμερα, η GIANNAKAKIS FURNITURE FITTINGS έρχεται να προσφέρει μια νέα πρόταση για τον χώρο της κουζίνας αλλά και για όλο το σπίτι

Προσαρμοσμένοι στις ανάγκες τις εποχής, είδη επιπλοποιίας, υψηλής ποιότητας και μεγάλης ποικιλίας έρχονται στην πόρτα σας.

 

· Όραμα

Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι στην GIANNAKAKIS FURNITURE FITTINGS πιστεύουμε πως το κάθε σπίτι αξίζει και μπορεί να έχει, χωρίς μεγάλο κόστος, στυλ και ομορφιά, παραμένοντας λειτουργικό.

 

· Αποστολή

Αποστολή της επιχείρησης GIANNAKAKIS FURNITURE FITTINGS είναι να παρακολουθεί τις διεθνείς εξελίξεις, ώστε να μπορεί να προσφέρει ότι πιο καινοτόμο στον τομέα των υλικών επιπλοποιίας στους πελάτες της, διασφαλίζοντας παράλληλα τα συμφέροντα των πελατών της παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

· Κατάστημα

Το κατάστημα μας βρίσκεται στην Νίκαια, πίσω από την διασταύρωση Πέτρου Ράλλη και Θηβών (γήπεδο Προοδευτικής) και πολύ κοντά στην Λεωφ. Κηφισού, με εύκολη πρόσβαση για τον κάθε πελάτη από όπου και να έρχεται.

 

· Κατηγορίες προϊόντων

 

o Αξεσουάρ Μπάνιου

o Εξοπλισμός Κουζίνας

o Εξοπλισμός Ντουλάπας

o Ηλεκτρικές Συσκευές

o Μπαταρίες Κουζίνας

o Μεντεσέδες

o Νεροχύτες

o Πόμολα - Λαβές

o Συρόμενες Ντουλάπες

o Συστήματα - Οδηγοί Συρταριών o Συστήματα Ανύψωσης - Κουμπάσα

 

·